Sådan bestiller du en grønlænder pagaj

Forhandlere

Køb din Gram pagaj hos en række forhandlere i flere byer. Klik på linket til den butik, der ligger tættest på dig:

Danmark

Aarhus (Egå), Kajakhuset
Aarhus (Egå), Surfline
Slangerup, Butik Malik
Lyngby, Kano- og kajakværkstedet
Præstø, Roneklint Kajakcenter
København, Kajakhotellet
Rudkøbing, Kajakbiksen

Søborg, Kano og Kajak

Struer Kajak

Spanien

D Kayak

Tyskland

Sport Schröer

Seakayaking Germany

Schweiz

Siesta Oppi

USA, WI

Umingmaq Paddle Touring Center

Canada

Eastern Outdoors

Malta

Rebel Kayak Malta

Du kan også vælge at bestille en pagaj eller et af mine andre produkter ved at købe via indkøbskurven under de enkelte produkter, på min produktside.

Du er desuden velkommen til at ringe til mig, hvis du fx har nogle spørgsmål til pagajen eller har nogle særlige ønsker til dens design.

Alle kontaktoplysningerne finder du her.

Betaling

Bestiller du direkte hos mig, kan du betale kontant, når du afhenter din pagaj. Du kan også overføre beløbet til min konto, som jeg oplyser dig nummeret på, når pagajen er klar til at blive sendt af sted. Af praktiske årsager tager jeg ikke imod dankort eller checks.

Garanti

Mine pagajer er bygget af bl.a. gul ceder og hårdttræ for at gøre dem stærke og modstandsdygtige over for slid. Men sker der alligevel noget med din pagaj, er du naturligvis dækket af dansk købelov. Dog erstatter jeg normalt ikke brækkede pagajer.

Forsendelse

Skal pagajen til et sted i Danmark, sender jeg den med UPS. Det plejer at tage cirka 2 arbejdsdage og koster normalt 180-240 kr. Fragtprisen stiger kun marginalt, hvis I er flere, der går sammen og får sendt pagajerne samlet.

Hvis forsendelsen skal uden for Danmark, sender jeg dig gerne en fast fragtpris, hvis du oplyser mig dit postnummer.

Når jeg har sendt din pagaj af sted, sender jeg dig dens tracking-nummer, så du kan følge den undervejs.

Gram Kajak

Præstekravevej 28
Studstrup
8541 Skødstrup
Danmark

Tlf: +45  40 26 83 29
E-mail: gram@gramkajak.dk

CVR: 32002285