grønlandia

SÅDAN BESTILLER DU EN PAGAJ

Forhandlere

Du finder mine pagajer hos en række forhandlere i flere byer. Klik på linket til den butik, der ligger tættest på dig:

Danmark

Spanien

Frankrig

Holland

Tyskland

Du kan også vælge at bestille en pagaj eller et af mine andre produkter ved at skrive til mig her og oplyse modelnummeret på det produkt, du gerne vil have. Hvis du bestiller en pagaj, så skriv også, hvilken længde den skal have.

Du er desuden velkommen til at ringe til mig, hvis du fx har nogle spørgsmål til pagajen eller har nogle særlige ønsker til dens design. 

Alle kontaktoplysningerne finder du her.

Betaling

Bestiller du direkte hos mig, kan du betale kontant, når du afhenter din pagaj. Du kan også overføre beløbet til min konto, som jeg oplyser dig nummeret på, når pagajen er klar til at blive sendt af sted. Af praktiske årsager tager jeg ikke imod dankort eller checks.

 

GARANTI

Mine pagajer er bygget af bl.a. gul ceder og hårdttræ for at gøre dem stærke og modstandsdygtige over for slid. Men sker der alligevel noget med din pagaj, er du naturligvis dækket af dansk købelov. Dog erstatter jeg normalt ikke brækkede pagajer.

 

Forsendelse

Skal pagajen til et sted i Danmark, sender jeg den med UPS. Det plejer at tage cirka 2 arbejdsdage og koster normalt 180-240 kr. Fragtprisen stiger kun marginalt, hvis I er flere, der går sammen og får sendt pagajerne samlet.

Hvis forsendelsen skal til Grønland eller Færøerne, sender jeg dig gerne en fast fragtpris, hvis du oplyser mig dit postnummer.

Når jeg har sendt din pagaj af sted, sender jeg dig dens tracking-nummer, så du kan følge den undervejs.